Cum cumpar
Site-ul www.biroticamobil.ro a fost conceput pentru a satisface cerintelor clientilor in cel mai scurt timp. In cateva minute puteti umple cosul de cumparaturi si sa finalizati comanda. Pentru a realiza o comanda trebuie sa urmati 4 pasi. Acestia vor fi prezentati mai jos, astfel ca dumneavoastra sa nu aveti nici cea mai mica dificultate in realizarea cumparaturilor.

  1. Navigand pe site-ul nostru, primul pas este sa va informati despre produsele noastre si sa va decideti ce doriti sa comandati.

  2. Ca sa puneti un produs in cosul de cumparaturi trebuie sa apasati butonul "detalii" si apoi alegeti caracteristicile si dimensiunile produsului dorit si apoi apasati butonul "Cumpara". Pentru a va introduce cantitatea dorita trebuie sa accesati "cosul de cumparaturi" pe care il vizualizati pe tot parcursul comenzii in partea stanga a pagini, dand click pe "vezi cos", unde aveti rubrica cantitate in dreptul fiecarui produs cumparat. In cazul in care nu introduceti o cantitate dorita, cantitatea introdusa automat de program este de o bucata. Acest pas puteti sa-l repetati pana cand puneti in cos toate obiectele dorite. Dupa introducerea comenzii complete dati "Recalculeaza" si apoi "Confirma comanda".In cazul in care a-ti selectat un produs si nu il mai doriti, va puteti folosi de optiunea "sterge" din dreptul fiecarui produs din "cosul de cumparaturi", dupa care dati "recalculeaza"

  3. Pentru a finaliza comanda este necesar sa fiti autentificat( daca nu aveti un cont pe site-ul nostru si sunteti la prima comanda trebuie sa va creati unul, petru a putea inainta mai departe in comanda), lucru pe care programul de comanda vi-l solicita ca urmator pas dupa ce a-ti confirmat comanda si nu sunteti inca autentificat. Dupa autentificare se pot furniza informatii aditionale legate de livrare si facturare, informatii pe care nu le-ati precizat initial la crearea contului, sau care doriti sa fie modificate pentru aceasta comanda. Apasati apoi butonul "Trimite", selectati modul de plata si livrare si comanda D-voastra este gata.

  4. Un operator customer service al societatii noastre urmeaza sa va contacteze dupa ce stocurile au fost verificate, in scopul confirmarii comenzii.

La fiecare comanda catre societatea noastra primiti un numar automat din program, numar cu care comanda D-voastra este procesata. Istoricul comenzilor si cererilor D-voastra de oferta il regasiti in "Contul D-voastra", unde puteti vizualiza si stadiul in care este comanda D-voastra in orice moment.

Cum cer oferta
Site-ul www.biroticamobil.ro a fost conceput pentru a satisface cerintelor clientilor in cel mai scurt timp. In cateva minute puteti umple cosul de cumparaturi cu produse la care doriti sa cunoasteti preturile. Pentru a realiza o cerere de oferta trebuie sa urmati 4 pasi. Acestia vor fi prezentati mai jos, astfel ca dumneavoastra sa nu aveti nici cea mai mica dificultate in realizarea cererii.

  1. Navigand pe site-ul nostru, primul pas este sa va informati despre produsele noastre si sa va decideti ce doriti sa solicitati.

  2. Ca sa puneti un produs in cererea de oferta trebuie sa apasati butonul "detalii" si apoi alegeti caracteristicile si dimensiunile produsului dorit si apoi apasati butonul "Cere oferta". Pentru a va introduce cantitatea dorita trebuie sa accesati "cererea de oferta" pe care o vizualizati pe tot parcursul comenzii pe bara de stare a pagini, dand click pe "cereri de oferta", unde aveti rubrica cantitate in dreptul fiecarui produs solicitat. In cazul in care nu introduceti o cantitate dorita, cantitatea introdusa automat de program este de o bucata. Acest pas puteti sa-l repetati pana cand puneti in cerere toate obiectele dorite. Dupa introducerea produselor dati "Recalculeaza" si apoi "Cere oferta".In cazul in care a-ti selectat un produs si nu il mai doriti, va puteti folosi de optiunea "sterge" din dreptul fiecarui produs din "cereri de oferta", dupa care dati "recalculeaza".

  3. Pentru a finaliza cererea de oferta este necesar sa fiti autentificat( daca nu aveti un cont pe site-ul nostru si sunteti la prima accesare trebuie sa va creati unul, petru a putea inainta mai departe in cerere), lucru pe care programul de cerere oferta vi-l solicita. Apasati apoi butonul "Trimite" si solicitarea D-voastra este gata.

  4. Un operator customer service al societatii noastre urmeaza sa va contacteze in scopul confirmarii solicitarii D-voastra si in cel mai scurt timp posibil ve-ti primi un e-mail cu produsele si preturile aferente solicitate.

La fiecare cerere de oferta catre societatea noastra primiti un numar automat din program, numar cu care solicitarea D-voastra este procesata. Istoricul comenzilor si cererilor D-voastra de oferta il regasiti in "Contul D-voastra"( sus in dreapta paginii), unde puteti vizualiza si stadiul in care este comanda sau cererea D-voastra in orice moment.