Termeni si conditii
Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) din acest site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Compania S.C. BIROTICA MOBIL S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Intregul continut al acestui site www.biroticamobil.ro - imagini, texte, elemente de grafica WEB, programe si alte date sunt proprietatea S.C. BIROTICA MOBIL S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea acestora fara acordul societatii noastre se pedepseste conform legilor in vigoare.

S.C. BIROTICA MOBIL S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. Livrarea produselor comandate din acest site se face cu cheltuiala S.C. BIROTICA MOBIL S.R.L. in Judetul Timis si judetele limitrofe, la o valoare minima stabilita de comun acord. In celelalte judete din tara livrarea se face de catre societatea noastra sau prin firme de curierat contracost, in functie de cantitatea comandata de D-voastra. La finalizarea comenzii, dupa bifarea modului de plata rogramul va cere sa alegeti modul de livrare dorit. Termenul si modul de plata al produselor achizitionate de pe acest site il puteti alege D-voastra din programul de comanda. Confirmarea comenzii de catre un operator customer service din cadrul societatii noastre va include si acceptul termenilor solicitati de D-voastra.

Termenele de garantie ale produselor de pe acest site difera de la un produs la altul si se regasesc in certificatele de garantie pe care le ve-ti primi impreuna cu factura. Termenul de garantie aferent unui produs ( numarul de zile ) poate fii solicitat unui operator customer service inaintea achizitiei produsului. Garantia devine nula in cazul folosirii necorespunzatoare a produsului, sau folosirii altor consumabile decat cele recomandate de producator. Livrarea produselor se va face in urma achitarii facturii de catre D-voastra daca nu s-au negociat alti termeni cu un consilier de vanzari din cadrul societatii noastre.

Unele imagini din acest site sunt doar cu titlu informativ, societatea noastra isi rezerva dreptul de a schimba anumite produse cu un design similar nou aparut pe piata.

Produsele aflate la sectiunea "PROMOTII" pot fii disponibile pe stoc in cantitati limitate sau pentru o perioada limitata de timp si se pot anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

In eventualitatea in care caracteristicile produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. In cazul in care livrarea a fost efectuata deja, cheltuielile de retur ale produselor si livrarea celor cu caracteristicile solicitate de D-voastra vor fii suportate de societatea noastra. Produsele comandate eronat de catre D-voastra, printr-o comanda validata cu numar de comanda nu se vor returna.

www.biroticamobil.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.